Hakkari gençleri Trabzon'da

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetler Dairesi başkanlığınca 2005 yılından bu yana yapılan değişim programı devam ediyor. Gençler arasında gelenek ve görenek etkileşimini arttırmak, yeni yerler görerek kültürel farklılıkların tanınmasını ve yen

Hakkari gençleri Trabzon'da
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetler Dairesi başkanlığınca 2005 yılından bu yana yapılan değişim programı devam ediyor.

Gençler arasında gelenek ve görenek etkileşimini arttırmak, yeni yerler görerek kültürel farklılıkların tanınmasını ve yeni arkadaşlıklar kurup deneyim kazanılmasını sağlamak amacıyla Gençlik ve Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı "Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı" kapsamında 14–18 Ekim 2008 tarihleri arasında Hakkâri Gençlik Merkezim, Trabzon Gençlik Merkezi arasından gerçekleşiyor. Trabzon ve Hakkari gençleri arasında kültür köprüsü kurulması planlanıyor.

Trabzon da çeşitli kültürel ve turistlik tesisleri gezecek olan heyet ilk olarak Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaret ettiler. Okutan gençleri Trabzon da ağırlamaktan memnun olduklarını söyledi. heyete kitap hediye eden Vali Nuri Okutan'a heyet Hakkari yapımı elbise hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel