Hacısalihoğlu ne dedi?

TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Suat Hacısalihoğlu, “Odamınız geçmişten gelen faaliyetleri olduğu gibi devam edecek. Yapacak olduğumuz faaliyetler daha çok oda üyelerinin menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Trabzon'un ekonomik potansiyelinin art

Hacısalihoğlu ne dedi?
TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Suat Hacısalihoğlu, “Odamınız geçmişten gelen faaliyetleri olduğu gibi devam edecek. Yapacak olduğumuz faaliyetler daha çok oda üyelerinin menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Trabzon'un ekonomik potansiyelinin arttırılması konusunda da bölge ülkeleriyle iş birliği yapmak suretiyle odamıza daha fazla katkı da bulunmak için uğraşacağız. Seçim bizim açımızdan bitmiştir. Bundan sonra tek yürek olarak meclis üyeleriyle birlikte faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Karşıki tarafta taraf değildi. Yarış içerisinde de çok güzel bir diyalog vardı. Yeni dönem de çok iyi başarılar olacaktır” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel