Haber61 bir ilki gerçekleştirdi

Trabzon Ak Parti Merkez İlçe başkan adayı Yılmaz Büyükaydın, Kadakal restorantta partililere yemek verdi. Yemeğe Trabzon Ak Parti İl başkanı Muhammet Balta, merkez ilçe başkanı Ergin Aydın, merkez ilçe başkan adaylarından Muammer Şahin ve çok sayıda parti

Haber61 bir ilki gerçekleştirdi

Trabzon Ak Parti Merkez İlçe başkan adayı Yılmaz Büyükaydın, Kadakal restorantta partililere yemek verdi.

 

Yemeğe Trabzon Ak Parti İl başkanı Muhammet Balta, merkez ilçe başkanı Ergin Aydın, merkez ilçe başkan adaylarından Muammer Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

 

BAŞKANLAR KONGE ÖNCESİ EL SIKIŞTI

Haber61.net olarak yarın gerçekleşecek olan Ak Parti'nin merkez ilçe seçimi öncesinde adayları Yılmaz Büyükaydın ve Muammer Şahin'i bir araya getirdik. Büyükaydın ve Şahin birbirlerine başarı dilediler ve el sıkıştılar, işte bu an haber61.net habercilik örneği gösterek yarın ki seçim öncesi iki başkanı bir araya getirdik. İşte o an haber61.net objektifine böyle yansıdı.

 

İLK GÜNDEN BERİ TEŞKİLATIMIN HİZMETİNDEYİM

 

Yılmaz Büyükaydın, burada yaptığı konuşmada Ak Parti'de görev aldığı ilk günden beri,  teşkilatın hizmetinde olduğunu belirterek,”Bu sürede teşkilatımızın gücüne, şevkine tanık olmanın mutlululuğunu yaşadık. Bu gücümüz asrın lideri başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan  önderliğinde durmak yok yola devam diyen anlayış ile 22 Temmuz seçimlerinde omuz omuza vererek bir büyük başarının altına imza attı” dedi.

 

 

HEDEFİMİZ TRABZON BELEDİYESİNİ KAZANMAKTIR

Kongre sürecini Ak parti kadrolarına yakışır bir şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Büyükaydın, “Allah'ın izniyle yarın kongremiz gerçekleştireceğiz.  Bugün kongre sürecimizdeki çalışmalarında sizlerden aldığım enerjiyi tüm içtenliğimle paylaşmak istiyorum.  Bugün bu salonda ortak ses olarak 29 Mart 2009 seçimlerinde Trabzon belediyesini kazanmak ve Ak kadrolara katmak en büyük hedefimdir. Bu maksatla mahalle, belde ve teşkilatlarımızın önderliğinde gitmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayıp  Trabzon'unumuzun her sandığında galip geleceğiz” diye konuştu.

 

AK PARTİ'DE ESKİ YENİ AYRIMI YOK

İki arkadaş ile kongre süresince bayrak yarışı mücadelesi verdiklerini kaydeden Büyükaydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Yarın ki merkez ilçe kongresinde kazanan Ak Parti olacaktır. Kazansak da kaybetsek de  partimizin bir neferi olarak her zaman partimizin başarısı için mücadele etmeye devam edeceğim. Yönetim listemizde eski yeni ayrımı asla yok..  Bizde böyle bir ayrım kesinlikle  kabul etmiyoruz.  Çünkü  Ak Parti'ye  hizmette  eski değil, eskimez gönüldaşlarimiz vardır”

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel