Gurbette kolbastı gecesi

Zonguldak'ta yaşayan Trabzonlular tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesi'nde davetiller, horon ve kolbastı şovu yaptı. Ereğli Tranzonlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Karadenizliler Gecesi, Sevgi B

Gurbette kolbastı gecesi
Zonguldak'ta yaşayan Trabzonlular tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesi'nde davetiller, horon ve kolbastı şovu yaptı.
Ereğli Tranzonlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Karadenizliler Gecesi, Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Geceye AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Zonguldak Cumhuriyet Baş Savcısı Hüseyin Özbakır, Ereğli Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Gecede Sinan Sami, Bizim Gönül, Sait Uçar ve Tahsin Terzi sahne aldı.

Geceye katılanlar ilk olarak sahne alan Sinan Sami' nin hareketli şarkıları ile horona başladı. Aralıksız söylenen şarkılara eşlik eden davetliler ve hatta çocuklar yaklaşık 2 saat aralıksız horon tepti.

EREĞLİLİ KARADENİZLİLER KOLBASTIDA SINIFTA KALDI

Sinan Sami'nin ardından sahne alan Bizim Gönül'ün seslendirdiği şarkılarla coşan Ereğli'de yaşayan Karadenizliler, Kolbastı oyununda ise sınıfta kaldı. Kolbastı şarkılarında ise sahneye çıkan küçük çocuklar büyüklere taş çıkarttı.

Gece ile ilgili bir açıklama yapan Ereğli Tranzonlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Naci Yalçınkaya, düzenlenen gecenin amacının birlik ve beraberliklerin artması amacı ile yapıldığını söyledi. Siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarının da katıldığı gecede AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak Cumhurşyet Baş Savcısı Hüseyin Özbakır, Ereğli Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş ile birlikte horon tepti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel