Günnar; aday değilim

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına adaylığı konuşulan Adnan Günnar, yaptığı açıklama ile aday olmayacağını belirtti. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için adı geçen Adnan Günnar, yaptığı yazılı açıklama ile hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. Günnar

Günnar; aday değilim
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına adaylığı konuşulan Adnan Günnar, yaptığı açıklama ile aday olmayacağını belirtti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için adı geçen Adnan Günnar, yaptığı yazılı açıklama ile hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. Günnar, 'aday değilim' dedi.

Merkez İlçe kongre süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Günnar, “Şahsımın ismi zaman zaman adaylar arasında yer almaktadır. Yaklaşık 1 ay önce basına yaptığım açıklamada aday olmadığımı ve olmak istemediğimi belirtmiştim. Ancak bu açıklamama rağmen her geçen gün yoğun bir şekilde aday olduğum ve hatta liste hazırladığım hususunda gerçek dışı ifadeleri basından takip etmekteyim. Trabzon AK Parti İl Teşkilatı Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı olarak görevimi devam ettirmekteyim. Partideki görevim ve sorumluluğum gereği tekrar aday olmadığımın bilinmesini istiyorum. Bu durum Genel Merkezin, İl Başkanımızın ve Merkez İlçede aday olmak istemeyen arkadaşlarımızın da malumudur. Ayrıca teşkilat bilincim gereği, mecburiyet hasıl olduğunda partinin her kademesinde konsensüsle çalışmaktan kaçamayacağımın ve bundan onur duyacağımın da bilinmesini gerekmektedir. Merkez ilçeye aday olan ve olmak isteyecek teşkilat mensuplarımıza başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler