Güney Çevre Yolu Projesi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yıllardır yapılması düşünülen ancak bir türlü başlanılamayan Güney Çevre Yolu Projesi'nin kamulaştırma problemi yaşanmaması halinde üç ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Rize Belediy

Güney Çevre Yolu Projesi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yıllardır yapılması düşünülen ancak bir türlü başlanılamayan Güney Çevre Yolu Projesi'nin kamulaştırma problemi yaşanmaması halinde üç ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı geçtiğimiz gece Kavaklı mahallesine uğrayarak mahalle sakinleri ile görüştü.

 Mahallelilerin görüş ve önerilerini dinleyen Bakırcı, Rize'nin doğusu ile batısını birbirine bağlayarak olan Güney Çevre Yolu Projesi'nin üç ay içerisinde başlayabileceğini söyledi.

 Bakırcı yaptığı açıklamada, “Yıllardır özlemi duyulan bu proje karayolları ağına aldırılarak ihalesi yapıldı. Yaklaşık 8.5 kilometre uzunluğunda olacak bu yol 'Kavaklı, Pehlivantaşı Bıldırcır, Atmeydanı, Kaplıca, Tophane ve Çamlıbel mahalleleri'nden geçerek Çamlıbel mahallesinde Dağdibi Yolu ile birleşerek İslampaşa mahallesine kadar uzanacak. Bu yol ile şehrimizin doğusu ile batısı birleşecek. Şehirleşme güneye doğru gelişecektir. Eğer kamulaştırmada problem yaşanmazsa çalışmalar üç ay içerisinde başlayacaktır. Çalışmaların erken başlaması için Rizeli vatandaşlarımızdan kamulaştırma işlemlerinde yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler