Gümüşhaneliler'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Murat Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Trabzon'un kardeş şehir olduklar

Gümüşhaneliler'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Murat Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Trabzon'un kardeş şehir olduklarını belirterek, "Trabzon Gümüşhane’nin sahili, Gümüşhane ise Trabzon'un yaylasıdır. Aynı şekilde Bayburt’ta Trabzon'un yaylasıdır. Trabzon'da yaşayan Gümüşhaneli kardeşlerimizin kentimize çok önemli katkıları vardır. Ümit ediyorum ki şehrimizde yaşayan Gümüşhaneliler bundan sonra da bu katkılarını sürdüreceklerdir" dedi.

Dernek Başkanı Atasoy ise Çakır ise Trabzon ile Gümüşhane’nin etle tırnak gibi olduğunu kaydederek, "Biz Trabzon'u çok seviyoruz.  Trabzon’da yaşayan Gümüşhaneliler Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi için gayret gösteriyor.  Burası bizim memleketimiz" diye konuştu.

Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu’na Gümüşhane’nin önemli ürünlerinden olan köme hediye edildi.

dsc_1453.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel