Gümüşhane Şiran'da yangın paniğe neden oldu

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Mertekli mahallesinde çıkan yangın mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Mertekli mahallesinde ikamet eden Melek Yılmaz’a (70) ait evin bahçesinde hem kiler hem de odunluk olarak kullandığı ahş

Gümüşhane Şiran'da yangın paniğe neden oldu

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Mertekli mahallesinde çıkan yangın mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Mertekli mahallesinde ikamet eden Melek Yılmaz’a (70) ait evin bahçesinde hem kiler hem de odunluk olarak kullandığı ahşap yapının yanmasıyla alevler kısa sürede tüm binayı sardı.
Yangının, Yılmaz’ın kulübe içerisinde bulunan sobayı yemek pişirmek için yakmasının ardından sobadan sıçrayan alevler sonucu yangının çıktığı iddia edilirken, yangına ilk müdahaleyi Şiran Belediyesi itfaiye ekipleri yaptı. Çevredeki atandaşların da yardımıyla yangını kısa sürede kontrol altına alınırken, yangında maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler