Gümüşhane'de operasyon

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah üretilen iki eve düzenlenen operasyonda silah ve silah üretiminde kullanılan araçlar ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren K

Gümüşhane'de operasyon
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah üretilen iki eve düzenlenen operasyonda silah ve silah üretiminde kullanılan araçlar ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.


Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren Kürtün Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Şendere köyünde Y.K'ya (46) ait evin alt katında yaptıkları aramada 1 adet 9 milimetre tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 3 adet 9 milimetre boş kovan ile silah yapımında kullanılan çok sayıda araç ile malzeme ele geçirdiler.

Şendere köyünün Ütek Mahallesi'nde ise B.A. (46) ve T.A'ya (38) ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 2 adet 7.65 milimetre tabanca, 1 adet 9 milimetre tabanca ile çok sayıda silah yapımında kullanılan araç ve malzeme ele geçirildi.

Y.K, B.A. ve T.A'nın gözaltına alındığı olaylarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel