Gümüşhane'de iki katlı ev kül oldu!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde gece geç saatlerde çıkan yangında, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi. Geçen yıl eşini kaybeden ve geçen hafta torunlarının yanına tatile giden Kudret isimli bir bayana ait evde çıkan yangının, soba bacası ya da elektrik ko

Gümüşhane'de iki katlı ev kül oldu!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde gece geç saatlerde çıkan yangında, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi. Geçen yıl eşini kaybeden ve geçen hafta torunlarının yanına tatile giden Kudret isimli bir bayana ait evde çıkan yangının, soba bacası ya da elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Komşularının, yangını fark etmesi üzerine haber vermelerinin ardından olay yerine gelen ekipler olaya hızla müdahale etti. İtfaiye erleri olası daha büyük bir tehlikeye karşın evde bulunan tüpleri çıkarırken polisler güvenlik önlemleri alarak vatandaşı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre sonra tek noktadan çıkan yangın binayı sarınca itfaiye suları yetersiz kaldı ve bir itfaiye ekibi yardıma geldi. Yangında binanın tavanının çökmesi herkese korku dolu anlar yaşattı. Gece yarısından sonra zorlukla durdurulan yangında iki katlı ev kül oldu.

Yangında herhangi bir ölüm ve yaralanma olayı olmazken ciddi derecede maddi hasar oluştu.

20131013aw000155_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler