Gümrükçüoğlu'ndan sergi açılışı

“Vakıflar Haftası” kutlamaları nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Fotoğraf Sergisi Ortahisar Kanuni Evi önünde açıldı.2005 ile 20010 yılları arasında onarımı ve restorasyonu tamamlanan eserlerin  fotoğrafların yer aldığı serginin açı

Gümrükçüoğlu'ndan sergi açılışı

“Vakıflar Haftası” kutlamaları nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Fotoğraf Sergisi Ortahisar Kanuni Evi önünde açıldı.

2005 ile 20010 yılları arasında onarımı ve restorasyonu tamamlanan eserlerin  fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına Trabzon Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldrımhan ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tarihi eserlerlere sahip çıkılmasının çok büyük önem taşıdığını belirterek, “ Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz önemli bir çalışmaya imza atmışlar. Yıkılmaya yüz tutmuş birçok eseri geleceğe taşımak için önemli bir çalışma yapılmış. Bu sergiyi gezerek bununu herkes göre bilir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel