Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte mahalle esnafını tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu esnafa hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulu

Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte mahalle esnafını tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu esnafa hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretlerinde esnafın şikâyet ve taleplerini dinleyerek not alan Gümrükçüoğlu ilgililere sorunların çözümü için talimatlar verdi.

Mahalle sakinlerinin yakın ilgi gösterdiği Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
Gezisinde bir tekstil atölyesini de ziyaret eden Gümrükçüoğlu işçilerle uzun uzun sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında işçilerden bilgiler alan Gümrükçüoğlu, “Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın. Hepinize sağlıklı huzurlu, çalışma hayatı temenni ediyorum. Yakınlarınıza selam ve saygılarımı gönderiyorum” dedi. İş yeri sahibine de teşekkür eden Gümrükçüoğlu, “İşyeri açıp istihdama katkı sağlayan tüm girişimcilerimize teşekkür ediyorum. Trabzon Belediyesi olarak her zaman işverenimize destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel