Gümrükçüoğlu ve Öz'den taziye ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, annesi Fatma Hacımüftüoğlu’nu kaybeden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, Rize eski Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.Vali Öz ve Başkan Gümrükçüo

Gümrükçüoğlu ve Öz'den taziye ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, annesi Fatma Hacımüftüoğlu’nu kaybeden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, Rize eski Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Öz ve Başkan Gümrükçüoğlu, Çaykara ilçesi Karaçam Beldesi’ndeki evine giderek Hacımüftüoğlu’nun acısını paylaştı. Hacımüftüoğlu da ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu’nun ebedi âleme göç etmesi dolayısıyla Başkan Gümrükçüoğlu’na sabırlar diledi. Hacımüftüoğlu ve Gümrükçüoğlu kendilerini üzüntülü günlerinde yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara teşekkür ederek geçmişlerine rahmet diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel