Gümrükçüoğlu takdir edildi

Bayramlaşma için Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na övgü dolu sözler.HATA YAPANIN ENSESİNDE OLACAĞIZVan depremi sonrası iki haftadır adeta Van’da kamp kuran bakanlığını ve

Gümrükçüoğlu takdir edildi

Bayramlaşma için Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na övgü dolu sözler.

HATA YAPANIN ENSESİNDE OLACAĞIZ

Van depremi sonrası iki haftadır adeta Van’da kamp kuran bakanlığını ve ekibini Van’a taşıyan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bayramlaşma için geldiği Trabzon’da yerel yönetimlere daha çok önem vereceklerini  mesajını vererek,”Hata yapanların ensesinde olacağız.İşini yapanı ise sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.

DÜRÜST-DELİKANLI-ÇALIŞKAN

Trabzon’a yatırım ve kaynak ulaştırma noktasında Bakan olmamın avantajını en iyi şekilde değerlendireceğim diyen Erdoğan Bayraktar,”Trabzonlu hemşerilerimin içi rahat olsun. Hangi sözü verdiysek hepsi yerine gelecek.Projelerimiz en hızlı ve en güzel şekilde tamamlanacak.Dürüst-delikanlı ve çalışan bir belediye başkanımız var.Bu şehir Orhan başkanına sahip çıkmalı,desteğini esirgememeli.Daha yapacak çok güzel hizmetleri olacak,sonuna kadar yanındayız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel