Gümrükçüoğlu'ndan oto pazarına ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu Pazarkapı Mahallesi'ni ve otomobil pazarını ziyaret etti.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan otomobil pazarını ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı işler temennisinde bulu

Gümrükçüoğlu'ndan oto pazarına ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu Pazarkapı Mahallesi'ni ve otomobil pazarını ziyaret etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan otomobil pazarını ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Pazarda satılan ikinci el araçları inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, satışların hem alıcı hem de satıcı için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ziyaretinde bölgede bulunan esnaflara da uğrayıp bol kazançlar temennisinde bulunan Gümrükçüoğlu, vatandaşların birlikte çay içme tekliflerini de geri çevirmedi.

Vatandaş ile sohbetinde Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularla karşılaşan Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırmaların devam ettiğini, kimsenin mağdur edilmediğini ve projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin ayrı bir cazibe merkezi haline geleceğini belirtti. Başkan Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşümü'nde 102 binanın yıkılacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, bugüne kadar 72 bina kamulaştırılarak hak sahiplerine 34 milyon TL ödendiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel