Gümrükçüoğlu mahkemede!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Ankara'da görülen bir dava için bilgisine başvuruldu.Trabzon Adliyesi 2. Sulh Ceza Mahkemesi’ne gelen Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu, adliye çıkışı açıklama yaptı. Gümrükçüoğlu, bilgisine başvurulduğu

Gümrükçüoğlu mahkemede!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Ankara'da görülen bir dava için bilgisine başvuruldu.

Trabzon Adliyesi 2. Sulh Ceza Mahkemesi’ne gelen Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu, adliye çıkışı açıklama yaptı. Gümrükçüoğlu, bilgisine başvurulduğunu belirterek, “Bizim verem savaş dispanseri başkanımız vardı, Ankara’da Bakanlığımızda. Dürüst ve çalışkan bir insan. Bu verem ilaçlarının bir kısmının miadı geçmiş bu konuda benim bilgime başvuruldu. Benim bilgim ne kadar ise de ben de bunları ifade ettim. 2006-2010 yılları arası dönemde ben olduğum için konu hakkında benim tıbbi bilgime baş vuruldu. Bizde var olan bilgimizi mahkeme heyetine arz ettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel