Gümrükçüoğlu aday adaylığı için neden başvurmadı?

Trabzon'da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları bir bir başkanlık için başvurularını yaparken AK Parti'de başvuruların sona ermesine rağmen çok önemli bir isim başvuru yapmadı . O isim mevcut belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu...T

Gümrükçüoğlu aday adaylığı için neden başvurmadı?

Trabzon'da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları bir bir başkanlık için başvurularını yaparken AK Parti'de başvuruların sona ermesine rağmen çok önemli bir isim başvuru yapmadı . O isim mevcut belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu...

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, aday adaylığı için neden başvuru yapmadığı merak edilirken başkan bu sorunun cevabını Haber61.net'e verdi.

Haber61.net'e konuşan başkan Gümrükçüoğlu diğer büyükşehirlerde de durumun aynı olduğunu belirterek " Kasım'a kadar süre vardı. Başkan olduğumuz için aday adaylığı için başvuru yapmamıza gerek kalmıyor.Adaylık konusunda da takdir Başbakanımız'dadır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel