Güler misin Ağlar mısın?

Yer Trabzon, tarih 7 Ocak 2012İşte size güler misin ağlar mısın dedirtecek cinsten bir haber.Seyyar satıcılarla, Belediye Zabıta memurları arasında yaşanan taşlı sopalı yaralamalara neden olacak, olaylara aşınaydık da böylesini ilk kez şahit oluyoruz.Seyy

Güler misin Ağlar mısın?

Yer Trabzon, tarih 7 Ocak 2012

İşte size güler misin ağlar mısın dedirtecek cinsten bir haber.

Seyyar satıcılarla, Belediye Zabıta memurları arasında yaşanan taşlı sopalı yaralamalara neden olacak, olaylara aşınaydık da böylesini ilk kez şahit oluyoruz.

Seyyarlarla zabıta memurları arasında yaşanan bu tip olayları çoğunuz haber bültenlerinde görmüş, duymuş veya okumuşsunuzdur.

Seyyar kaçar zabıta kovalar.

Yada seyyar satıcalar el koymak istedikleri seyyar tezgah sahipleri tarafından darp edilir.
Bunlar aşina olduğumuz hatta kanıksadığımız olaylardır.


trabzon_zabita.jpg
 

Aşina olmadığımız ise zabıta aracının seyyar satıcı tezgahına dönüştürülmesi.
Bu da olsa olsa Karadeniz’de olur.

Laz fıkrası gibi bu olay Trabzon’un Pazarkapı mahallesinde yaşandı.

Trabzon Belediyesi zabıta ekipleri belediyenin kendilerine verdiği araçla gittikleri semtte araçlarını yol kenarına park ederek yaya olarak satıcıları denetlemeye başladı.
İşte her şey bundan sonra oldu.

Trabzon Belediyesi Zabıta memurlarının aracı, park edildiği yerde seyyar satıcıların istilasına uğrayarak bir seyyar satıcı tezgahına dönüştürüldü.

Trabzon’da çekilen bu ilginç görüntüler haber61 objektiflerine takılırken akılara güler misin ağlar mısın sorusunu getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel