GRUNDFOS Pompa Trabzon'da

Grundfos (Pompa ve Hidrofor Sistemleri) Kurt Mühendislik tarafından organize edilen  seminerle Trabzon Usta Park Otel'de kullanıcı ve alıcılara tanıtıldı. Genel Merkezi Danimarka'da olan ve 44 satış firması bulunan Grundfos (Pompa ve Hidrofor sistemleri) Trabzon'da Kurt Mühendislik tarafından düzenlenen bir organizasyonla kendini tanıttı.

GRUNDFOS Pompa Trabzon'da

Grundfos'un Karadeniz Bölge Bayiliğini alan ve satışını yapan Kurt Mühendislik, Grundfors firması ile kendilerini kalite anlamında eşdeğer sayarak, (Kurt Mühendislik = Grundfos ) sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Grundfos firmasının pompalamada doğru adres olduğunu belirten Kurt Mühendislik Genel Müdürü Cafer Kurt, “Su sondajı işleminin ana teması olan su pompaları, yer altı suyunu kuyudan yukarıya basmamız için kullanılan pompalardır. Kurt Mühendislik olarak alanında kendini ispatlamış dünya markası olan Grundfos pompa ile uzun vadede sorun yaşamamak için anlaştık. Kurt Mühendislikte bu anlamda Karadeniz bölgesinde kendini ispatlamış ciddi düzgün işler yapan bir firmadır. Grundfos pompalarının Karadeniz bayiliğini aldık ve Trabzon'da  tanıtımını yapmak için bir organizasyon düzenledik. Grundfos Pompa, Kurt Mühendislikle tamamen eş değerdedir. Bunun nedeni ise iki firmanın da kaliteyi temsil ediyor olmasıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel