Giresun'da yaşlı kadın kayboldu

Giresun’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, sel sularına kapılarak kaybolan bir kişinin de arama çalışmaları sürüyor.ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYORGiresun’da dün akşam başlayan sağanak yağış nedeniyle merkeze bağlı Sarvan köyünde sel

Giresun'da yaşlı kadın kayboldu

Giresun’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, sel sularına kapılarak kaybolan bir kişinin de arama çalışmaları sürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Giresun’da dün akşam başlayan sağanak yağış nedeniyle merkeze bağlı Sarvan köyünde sel sularına kapılan Zeynep Kara'nın (75) kaybolduğu ileri sürüldü. Sarvan köyü ile sahil arasındaki 8 kilometrelik Kargunderesinin çevresinde AFAT, AKUT, UMKE, Sivil Savunma'ya bağlı 20 kişilik ekip ile birlikte jandarma ve vatandaşlar arama çalışmasını sürdürüyor.

Yapılan aramalardan henüz sonuç çıkmazken, İl AFAT Müdürü Halil Topatan, bugünlük arama çalışmalarının sonlandırıldığını ve yarın devam edeceğini söyledi.

Topatan, yakınlarının ifadelerine göre sel sularına kapıldığı ileri sürülse de bunun şüpheli olduğunu, sadece sel sularına kapılmış olma ihtimali üzerinde durarak arama çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Giresun’da dün gece etkili olan yağmur yaşamı felç etti, bazı ev ve işyerlerinin alt katlarını su bastı. merkeze bağlı Sarvan Köyü'nde ise dere kenarında otlayan ineklerini almak için evden ayrılan 83 yaşındaki Zeynep Kara’dan haber alınamadığı bildirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Giresun’da dün gece yaklaşık bir saat süren sağanak yağmur sonucu bazı ev ve işyerlerinin alt katlarını su bastı, köy yollarında küçük çaplı heyelanlar meydana geldi. Esenbük Mahallesi’nde biriken suyu tahliye etmek için Giresun- Dereli karayolu ulaşıma kapatılarak kanal açıldı.

Merkeze bağlı Sarvan Köyü'nde ise dere kenarında otlayan ineklerini almak için evden ayrılan 83 yaşındaki Zeynep Kara kayboldu. Yaşlı kadını bulmak için arama- kurtarma ekipleri bugün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışma başlattı. Ekipler, Zeynep Kara’nın kaybolduğu ileri sürülen dere kanarında aramalarını yoğunlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel