Giresun'da genç kız intihar etmek istedi

Giresun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan genç bir kız, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi.Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.00'da sevgi evlerinde kalan genç bir kız, Sevgi Evleri binasının hemen yanında yapımı de

Giresun'da genç kız intihar etmek istedi

Giresun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan genç bir kız, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.00'da sevgi evlerinde kalan genç bir kız, Sevgi Evleri binasının hemen yanında yapımı devam eden inşaatın dördüncü katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu." Hayatımı karartınız" diyerek intihar etmek isteyen genç kızı önce inşaat işçileri ikna etmek istedi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı ikna etmeye çalıştı. Uyarıları dikkate almayan genç kız daha sonra bayılarak yere yığıldı. Polis ekipleri genç kızı alarak kapıda bekleyen ambulansla Giresun Devlet Hastanesi'ne gönderdi.

Öte yandan sevgi evinde kalan ve intihar etmek isteyen genç kızın kimliği ile ilgili bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler