Giresun'da camiye kamera sistemi !

 Giresun'da camilerde artan hırsızlıkları engellemek isteyen cami görevlileri, camiye güvenlik kamerası taktırarak önlem alıyor. Hükümet konağı yanında bulunan Merkez Camii'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle camiye güvenlik kamerası tak

Giresun'da camiye kamera sistemi !

 

Giresun'da camilerde artan hırsızlıkları engellemek isteyen cami görevlileri, camiye güvenlik kamerası taktırarak önlem alıyor.
 
Hükümet konağı yanında bulunan Merkez Camii'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle camiye güvenlik kamerası takıldı. Espiye Müftüsü Mehmet Yazıcı, hırsızlık olaylarına karşı tedbir amaçlı camiye güvenlik kamerası taktırmaya karar verdiklerini söyledi.
Cami cemaatinin de destekleri ile camiye 4 adet güvenlik kamerası takıldığını belirten Müftü Yazıcı, "Kamera sistemi ile caminin güvenliğini sağlayarak, hırsızlık olaylarının önüne geçilmesine için çalışıyoruz. Daha önce bir kaç kez hırsızlık olayı yaşandı. Bu nedenle caminin içine ve dışına kameralar taktırarak önlemler aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler