Giresun'da bayan hakim göreve başladı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Ankara’ya atanan Sulh Ceza Hakimi Arife Önder’in yerine kura ile atanan bayan Sulh Ceza Hakimİ Nagihan Cihangir, görevine başladı.Görele ilçesine atanan bayan hakim Nagihan Cihangir’in Ankara Üniversitesi

Giresun'da bayan hakim göreve başladı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Ankara’ya atanan Sulh Ceza Hakimi Arife Önder’in yerine kura ile atanan bayan Sulh Ceza Hakimİ Nagihan Cihangir, görevine başladı.

Görele ilçesine atanan bayan hakim Nagihan Cihangir’in Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2005 yılı mezunu olduğu belirtildi. Tokatlı ve evli olan Cihangir’in ilk görev yerinin Görele ilçesi olduğu kaydedildi. Görele’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Nagihan Cihangir, “Görele ilçesi şirin ve huzurlu bir ilçe, Görev süresince iyi bir çalışma ortamı olacağına ve Görele ilçesinden güzel anılarla ayrılacağıma inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel