Giresun haber: Giresun'da askeri helikopter düştü!

Giresun'da 1 şehit 2 yaralı

Giresun haber: Giresun'da askeri helikopter düştü!
Giresun'da, bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopter, Tohumluk Yaylası'na düştü.

Giresun’un Alucra ilçesi Çakrak Köyü Taflantepe Obası civarında düşen helikopterde ilk belirlemelere göre bir şehidin olduğu 7 yaralıya ulaşıldığı, yaralıların Alucra ve Yağlıdere Devlet Hastanesi’ne gönderildiği öğrenildi. Kazada kayıp 4 kişinin ise ormanlık alanda arandığı belirtildi.

Yaralılardan Albay Ünal Bayhan’ın Alucra Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, aynı hastaneye bir çocuk yaralının da getirildiği belirtilirken, yöredeki köylülerin helikopterin düşmesinin hemen ardından helikopterin düştüğü yere giderek yaralıları kurtardığı öğrenildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER TIKLAYIN

Helikopterde Alucra ilçesine bayramlaşma töreni için gittikleri öğrenilen Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Mustafa Doğru ve eşinin de aralarında olduğu ve helikopterin bölgede etkili olan sis nedeniyle düştüğü ifade ediliyor. Helikopterde ayrıca Giresun Alay Komutanının da yer aldığı öne sürüldü

SON DAKİKA

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, helikopterde 8'i asker, 7'si asker yakını olmak üzere 15 kişi bulunduğunu açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler