Giresun'da FETÖ'den 12 kişi tutuklandı

Giresun'da operasyonlar sürüyor

Giresun'da FETÖ'den 12 kişi tutuklandı
Giresun'un Tirebolu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 19 kişiden 12'si tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma doğrultusunda 28 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve içlerinde kamu görevlilerinin de bulunduğu 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 12'si mahkemece tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında haklarında arama kararı çıkarılan 5 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. 

Öte yandan Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ soruşturması kapsamında öğretmenlere yönelik gözaltı işlemleri de sürüyor.

Bu sabah haklarında yakalama kararı çıkarılan 30 öğretmenden 24'ü gözaltına alındığı, 6 kişinin ise aranmasına devam edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler