Giresun'da felçli hastalara anlamlı destek

Giresun'da felçli hastalara 8 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Giresun'da felçli hastalara anlamlı destek

Giresun'da felçli hastalara Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından tekerlekli sandalye dağıttıldı.

Giresun'un Görele İlçesinde faaliyetini sürdüren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi 3 adet akülü 5 adette manuel olmak üzere toplam 8 adet tekerlekli sandalye dağıttı. 

Dernek bahçesinde düzenlenen törene Dernek Başkanı Asiye Divli, yönetim kurulu üyeleri, engelliler ve engelli yakınları katıldı. 2013 yılında göreve geldiğini belirten Dernek Başkanı Asiye Divli, "Göreve geldiğimiz 3 yıllık süreç içersinde 76 adet akülü, 117 adet manuel tekerlekli sandalye ile 3 adet hasta karyolası verdik" dedi.

Divli, "Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeleri engelli vatandaşlara kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

"Bugün dağıtımını yaptığımız tekerlekli sandalyeleri Yadigar Emanet Çolak, Kazım Aydın ve Hasan Yener’e akülü Fatma İmat, Ayşe Güneş, Kazım Aydın, Yadigar Emanet Çolak ve Emre Can Öner adlı engelli vatandaşlarımıza teslim ettik” diyen Divli, “Amacımız, daha çok engelli vatandaşımıza hizmet götürebilmek ve onların toplumdaki bu acil ihtiyaçlarına bir nebze de olsa cevap verebilmektir. Çalışmalarımızı bu anlayış ve düşünce içersinde yürütüyoruz. Sandalyeye ihtiyacı olan vatandaşlarımızdan başvuru ve müracaatlarında ikametgah kağıdı, engelli sağlık raporu, 4 adet fotoğraf(vesikalık) ve bir adet de nüfus cüzdanı fotokopisi gerekmektedir. Desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Başta Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, başta olmak üzere herkese teşekkür ederken akülü ve manüel tekerlekli sandalye alan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler