Giresun'da afet bölgesine inceleme

Selden zarar gören bölgede inceleme yapıldı

Giresun'da afet bölgesine inceleme
 AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Eynesil ve Görele'de 21 Eylül'de aşırı yağışlardan dolayı zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eynesil başta olmak üzere Görele'nin Çavuşlu beldesi Zıva bölgesinde büyük bir sel felaketinin yaşadığını anımsattı.

Yaşanan sel afetinin ilk gününden itibaren Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin himayesi altında yaraları sarmaya gayret gösterdiklerini belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere hükumetimiz tarafından Trabzon Beşikdüzü ve Giresun'nun Eynesil ve Görele ilçeleri olağan üstü hal kapsamına alındı. İlk etapta Eynesil ve Görele'deki yaraların sarılması için gerekli ödenek gönderildi. Bütün derdimiz yaraları sarmak. Devletimiz güçlü. Milletvekili olarak Görele'de afetten dolayı zarar gören yerleri inceledim. Orada yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini kendilerinden dinledim. En kısa zamanda tüm yaralar sarılarak, vatandaşların mağduriyetleri giderilerek afetin izleri silinecektir."

Öztürk'e incelemelerde AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen ve Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler