G.hane Üniversitesinde istifa

Prof. Dr. Bektaş, yaptığı yazılı açıklamada Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'in önerisi ve YÖK'ün onayı ile yaklaşık üç yıl önce atandığı Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Dekanlığındaki Dekanlık görevinden 22 Eylül 2008 tar

G.hane Üniversitesinde istifa
Prof. Dr. Bektaş, yaptığı yazılı açıklamada Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'in önerisi ve YÖK'ün onayı ile yaklaşık üç yıl önce atandığı Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Dekanlığındaki Dekanlık görevinden 22 Eylül 2008 tarihinden geçerli olmak üzere ayrıldığını belirtti.

Görev yaptığı süre boyunca Gümüşhane'de toplumun bütün katmanlarıyla karşılıklı hoş görü ve saygıya dayalı ilişkiler içerisinde bulunmaya çalıştığını ifade eden Bektaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Gümüşhane'nin sosyal ve ekonomik yapısına katkı koyan Mühendislik Fakültesinin temel sorunlarını sizlerle birlikte çözmeye çalışarak geleceğe dönük Gümüşhane ili ve Üniversitesi ile ilgili ortak projeler ürettik. En büyük arzum Gümüşhane ilinin ve üniversitesinin ilin tarihinden gelen kazanımları doğrultusunda hak ettiği yerlere gelmesidir.

Başka deyişle göç veren değil, göç alan modern bir Gümüşhane ili ve onun rekabetçi, tercih edilen Gümüşhane Üniversitesi hepimizin ortak arzusudur.

Bu doğrultuda ortak uğraşımıza ve projelerimize katkı koyan başta sayın valimiz Enver Salihoğlu'na, milletvekillerimiz sayın Kemalettin Aydın ve Yahya Dogan'a, Garnizon Komutanlığına, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Canlı'ya , KTÜ Rektörü Sayın İbrahim Özen'e, İl Genel Meclisine, ve Parti Teşkilatlarına, Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüklerine, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail Akçay 'a , Üniversite Yaptırma Demeğine, Sivil Toplum Örgütlerine, tüm Kamu Kuruluşları ve Esnafa, çok değerli Gümüşhane halkına, Fakülte ve Meslek Yüksek Okulundaki mesai arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerime teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bektaş'ın hafta sonu gerçekleştirilecek olan KPSS sınavının ardından Pazartesi günü şehirden ayrılacağı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne bağlı mühendislik fakültelerinin birisinde görev alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel