Genç davulcu maganda kurşunu kurbanı oldu

Giresun’da bir kına gecesi için davul çalmaya giden genç ateşlenen silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.Giresun Orman İşletme Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak çalışan, boş zamanlarında ise düğünlerde davul çalan 25 yaşındaki Çınar Akkaya dün gece Gir

Genç davulcu maganda kurşunu kurbanı oldu

Giresun’da bir kına gecesi için davul çalmaya giden genç ateşlenen silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Giresun Orman İşletme Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak çalışan, boş zamanlarında ise düğünlerde davul çalan 25 yaşındaki Çınar Akkaya dün gece Giresun merkez Akköy köyünde davul çalmak için gittiği kına gecesinde kimin tarafından ateşlendiği henüz belli olmayan bir silahtan çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.
Gece 24.00’da meydana gelen olayda gencin davul çaldığı esnada havaya ateş açıldığı, bu esnada seken kurşunun gencin kalbine isabet ettiği ve olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olay yerine gelen Jandarma’nın 3 adet silah ele geçirdiği ve 3 kişiyi gözaltına aldığı genç davulcunun ölümüne sebep olan kurşunun hangi silahtan ateşlendiğinin ise yapılacak olan balistik incelemesinden sonra belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken genç davulcu Çınar Akkaya yarın merkez Çukurköy'de öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler