GECE grubu Trabzon'a gelecek

Avea'nın gençlik platformu Patlican'ın organizasyonunda gerçekleştirilen konserde Gece grubu sahne aldı. Çukurova Üniversitesi kampüsündeki açık hava tiyatrosunda düzenlenen konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Rock müzik grubu Gece'nin şarkılarıyla co

GECE grubu Trabzon'a gelecek
Avea'nın gençlik platformu Patlican'ın organizasyonunda gerçekleştirilen konserde Gece grubu sahne aldı. Çukurova Üniversitesi kampüsündeki açık hava tiyatrosunda düzenlenen konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Rock müzik grubu Gece'nin şarkılarıyla coşan gençler, konser boyunca bir an olsun yerlerine oturmadı. Sahne performanslarıyla dikkat çeken grup, konserde seslendirdiği ilk video klipleri olan "Aşık mıyız?" adlı şarkısıyla da izleyicilerden tam not aldı.

Aeva'nın organizasyonunda Antalya, Ankara, Konya, Trabzon, Eskişehir, Gaziantep ve Bursa'da devam edecek olan konserler, 7 Mart 2009'da İstanbul'daki Rock şöleniyle sona erecek. 10 ilde gerçekleşecek konserlerde Eurovision Şarkı Yarışması'nda 7. olan Mor ve Ötesi, ska müziğin Türkiye'deki ilk temsilcisi Athena, ilk albümü 'Sakin Olmam Lazım' ile iyi bir çıkış yakalayan Hayko Cepkin, 'Uykusuza Masallar' adlı albümü ile 2008'e damgasını vuran Feridun Düzağaç, 'Bir Kadın Çizeceksin' şarkısıyla hafızalarda yer edinen Manga ve birçok sanatçı sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler