Ganita'da huzur toplantısı

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, mahalle asayişi için muhtarlarının sorunlarını dinledi. Ganita mevkii çay bahçesinde düzenlenen Taksim Karakolu'nun baktığı tüm muhtarlıklarla yapılan huzur toplantısına, Emniyet Müdür Yardımcıları Bülent Bakış, Akın Şe

Ganita'da huzur toplantısı
Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, mahalle asayişi için muhtarlarının sorunlarını dinledi. Ganita mevkii çay bahçesinde düzenlenen Taksim Karakolu'nun baktığı tüm muhtarlıklarla yapılan huzur toplantısına, Emniyet Müdür Yardımcıları Bülent Bakış, Akın Şener ve İrfan Babuz, Asayiş Müdürü İsa Yılmaz, Trafik Tescil Şube Müdürü Selahattin Hak, Güvenlik Şube Müdürü Bülent Aral ve mahalle muhtarları katıldı.

Sokak serserilerinden, motorcu gençlerden ve hızlı araç kullananlardan bıktıklarını ifade eden mahalle muhtarları, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de bu konuda duyarlı olmasını istediler.

Öte yandan Çömlekçi Mahallesi Muhtarı A.Refik Günaydın bulundukları mevkideki yabancı uyruklu kadınların fuhuş yapmasından şikayet ederek, “Trabzon'a dışarıdan binlerce kişi girip çıkıyor buraya gelen kadınlar kesinlikle turistik bir amaç için gelmiyor. Eğer bana burada bir tane turistik amaçta bir bayan bulursanız ben kendimi meydanda darağacına asacağım” dedi.

Emniyet Müdürü Boz, “Yasal olmayan güç güç değildir yasal anlamda mücadelemiz sürmektedir ve sürecektir. Yabancı uyruklu kadınların ve o bahsedilen otellerin yasalar gereğince gerekeni yapılmaktadır.

Bundan şüpheniz olmasın. Trabzon potansiyel ve gücü olan bir şehir bunlar da bu güçten istifade etmek istiyor. Tüm mücadelemiz asla geri atmadan sürecektir. Bu şehre hepimiz sahip çıkmalı ve duyarlı olmalıyız. Bizler en iyi hizmeti vermek için varız. Ve de bu görevin önemin de farkındayız” dedi.

Mahallelerdeki asayişi en güzel noktalara taşımak amacıyla bu tür toplantıların sürdürüleceğini belirten Boz şunları ifade etti: “Mobesa'da suçu işleyen kişi kendisinin tanığıdır. Mobesanın olmadığı yerlerde birilerinin şahitlik yapması gerekiyor. Bu bağlamda sizlerin yardımınıza ihtiyacımız var.

Mahallelerdeki asayişin hangi noktada olduğunu ve nerelere taşıyabileceğimizi, asayiş yönünden ne tür sıkıntılar olduğunu görüşerek buna göre önlemlerimi arttıracağız. Mobesa'yı mahallesine kurdurmak isteyenler de direk ve kamera ücretini karşılayarak o alana Mobesa'yı kurup sistemimize katabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel