FORUM'dan kriz kampanyası

Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi sayısını artırmak için kampanya başlattı. Forum Trabzon AVM'de yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemleri sonuç vermeye başladı. Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi say

FORUM'dan kriz kampanyası
Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi sayısını artırmak için kampanya başlattı.

Forum Trabzon AVM'de yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemleri sonuç vermeye başladı. Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi sayısını artırmak için kampanya başlattı.

Forum Trabzon AVM yönetimi, kepenk indirme eyleminden sonra burayı alışveriş merkezini hareketlendirmek için Trabzon şehir billboardlarına reklam verirken şehrin en işlek caddelerinde de elden broşür dağıtıyor.

Reklâm ve afişlerde Forum AVM'de alışveriş yapanlar belli harcamanın üzerine çıkarlar ise üste para verileceği belirtiliyor.

Forum'da kepenk kapatan esnafın, "Bizden tanıtım ve reklam giderleri adı altında alınan paranın karşılığını göremiyoruz. Bunlar nereye harcanıyor?" açıklamasından sonra billboardlara reklâm veren Forum AVM yönetimi böylelikle, eylemci esnafın tepkisini asgariye indirmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel