FİSKOBİRLİK platform kurdu

Giresun, Trabzon, Sakarya, Düzce ve Ordu bölgelerinden bir grup FİSKOBİRLİK Genel Kurul üyesi tarafından, FİSKOBİRLİK İzleme, Değerlendirme ve Proje Platformu kurulduğu bildirildi.

FİSKOBİRLİK platform kurdu

Platformdan yapılan yazılı açıklamada, platformun, FİSKOBİRLİK'in çalışmalarını yakından takip etmek, izlemek, değerlendirmek ve birliğe yönelik çeşitli projeler üretmek amacıyla kurulduğu belirtildi.

Açıklamada, platform üyelerinin 10 Ocak günü Giresun'da bir toplantı gerçekleştirdiği, bu toplantıda FİSKOBİRLİK'in 70. Olağan Genel Kurulu'nun ardından kurumun içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal durum ile son 11 ay içersinde yapılanların değerlendirildiği kaydedilerek, "FİSKOBİRLİK'in 196 delegesinin, 70. Olağan Genel Kurul'da, mevcut başkanın siyasi destek alacağına ve FİSKOBİRLİK'in bu siyasi destekle tekrar eski günlerine kavuşturacağına saygıyla yaklaşıldığı gözlenmiştir. Bu söylemlerin hayata geçmesi, bir an önce çalışmaların başlayıp başlamadığının gözlenerek kamuoyunun bilgilendirilmesinin çalışmaları yapılacaktır" denildi.

Açıklamada, platform üyelerinin ikinci toplantısının 21 Şubat Cumartesi günü Sakarya'da yapılacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel