Fırtına Avni Aker'i dar etti

Trabzonspor bu sezon Avrupa Ligi’nde tarih yazıyor. Ligde de son haftalarda yakaladığı çıkışla birlikte zirveye doğru yaklaşıyor.Bordo-Mavililer’in iki kulvarda da bu kadar başarılı olmasının anahtarı, bu sezon evinde sergilediği muhteşem performans oldu.

Fırtına Avni Aker'i dar etti

Trabzonspor bu sezon Avrupa Ligi’nde tarih yazıyor. Ligde de son haftalarda yakaladığı çıkışla birlikte zirveye doğru yaklaşıyor.

Bordo-Mavililer’in iki kulvarda da bu kadar başarılı olmasının anahtarı, bu sezon evinde sergilediği muhteşem performans oldu. Mustafa Akçay, göreve ilk geldiği günlerde bunun sinyalini zaten vermişti.

Puan alan, bayram yapıyor!

Akçay, “Bizim ilk hedefimiz, Trabzonspor’un efsane gibi estiği dönemdeki gibi sahamızda rakiplere korku salmak. Burada hangi takım olursa olsun bizden 1 puan aldığında sevinecek hale gelmeli. Başarılı olmamızın kilit noktası budur” ifadelerini kullanmıştı. Akçay, dediğini yaptı. Bordo-Mavililer, bu sezon Avrupa Ligi’nde ağırladığı 6 rakibinden 4’ünü yendi, 2’siyle berabere kaldı. Ligde ise çok daha müthiş bir tablo ortaya çıktı. Fırtına, 7 iç saha maçının 6’sında sahadan galibiyetle ayrılırken, sadece Sivasspor buradan 1 puanla ayrılabildi. O karşılaşmada da Trabzonspor son yarım saati 10 kişi oynamıştı.

Bir de taraftar olsa...

Bordo-Mavililer, bu performansıyla ligde evinde en fazla puan toplayan takım olurken, kalesinde sadece 2 gol görerek bu alanda da en iyi takım olmayı başardı. İşin ilginç yanı, Mustafa Akçay’ın öğrencileri Avni Aker’i rakiplerine dar ederken, arkasında büyük bir taraftar desteği de olmadı. Bu sezon hemen her maçta takımlarını yalnız bırakan Bordo-Mavili taraftarlar, son olarak Erciyesspor karşısında da 23 bin kişilik stadın yarısını bile dolduramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler