F.Devlet hastanesi yıkılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Trabzon'un sağlık alanında önemli bir yükünü taşıyan Fatih Devlet Hastanesi için çok önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Erdöl, Trabzon'da

F.Devlet hastanesi yıkılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Trabzon'un sağlık alanında önemli bir yükünü taşıyan Fatih Devlet Hastanesi için çok önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Erdöl, Trabzon'da şu anda devam eden sağlık yatırımlarının bitirilmesinden sonra Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılarak yerine çok daha görkemli ve kullanışlı bir hastanenin hizmete gireceğini kaydetti.

Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılmasından sonra ortaya çıkacak olan arazi üzerinde çok daha modern bir hastaneyi inşa etmek konusunda hazırlıkları olduğunu dile getiren Erdöl, bunun için zaman vermenin zor olduğunu kaydetti.

Fatih Devlet Hastanesi'nin bulunduğu binanın eski bir bina olduğunu ve eklemelerle büyütüldüğünü kaydeden Erdöl, "Bu hastanemiz çok önemli sağlık hizmetlerini yerine getiriyor. Daha fonksiyonel hale getirebileceğimiz bir mimari yapıda Trabzon halkına çok daha iyi bir sağlık hizmeti verilebileceğini düşünüyoruz. Bu binayı yıkarak biraz daha geriden daha büyüğünü yapacağız. Önde kalan alanı da otopark olarak kullanacağız. Bu bizim geleceğe yönelik düşündüğümüz bir proje. Trabzon'da şu anda Kaşüstü'nde 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akçaabat'ta 250 Yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor. Bu hastanelerin yapımının bitirilmesinden sonra sıra Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılarak yenisinin ve daha büyüğünün yapılmasına başlanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel