Faciayı O önleyebildi

İstanbul'dan Trabzon'un Of İlçesi'ne gelmek üzere hareket eden özel bir firmaya ait 61 S 0841 plakalı yolcu otobüsünün şoförü 44 yaşındaki Temel Bağdatlı, Çorum'un Kargı İlçesi yakınlarında direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Bu sırada Bağdatlı'nın yan

Faciayı O önleyebildi

İstanbul'dan Trabzon'un Of İlçesi'ne gelmek üzere hareket eden özel bir firmaya ait 61 S 0841 plakalı yolcu otobüsünün şoförü 44 yaşındaki Temel Bağdatlı, Çorum'un Kargı İlçesi yakınlarında direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Bu sırada Bağdatlı'nın yanında oturan muavin Ercan çiftçi, hemen müdahalede bulundu. Çifti bir yandan direksiyonu tutup aracın yoldan çıkmasını engellerken bir yandan da kontrollü olarak el frenini çekerek önce yavaşlattığı otobüsü, ardından durdurmayı başardı. Muavin, paniğin yaşandığı otobüsteki 40 yolcunun da hayatını kurtarmış oldu. Çağrılan ambulansla Kargı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şoför Temel Bağdatlı ise kurtarılamadı.

 

Temel Bağdatlı'nın cenazesi bugün memleketi Of İlçesi'ne bağlı Bölümlü Beldesi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel