Faciada Ölenlerin isimleri

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Zigana Dağı'nda dağcıların yürüyüşü sırasında çığ düşmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarına 21 kişi katıldı, çalışmalara kurtarma köpkleri de katıldı. Şuan çığ altında kimsenin olmadığı gelen bilgiler aras

Faciada Ölenlerin isimleri

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Zigana Dağı'nda dağcıların yürüyüşü sırasında çığ düşmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

Kurtarma çalışmalarına 21 kişi katıldı, çalışmalara kurtarma köpkleri de katıldı. Şuan çığ altında kimsenin olmadığı gelen bilgiler arasında.
Ölenlerin arasında Trabzon'da çeşitli hastanelerde çalışan doktorların olduğu iddia ediliyor.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Dr. Mehmet Topsakal, dağcı grubunda yeralan 5 kişinin çığa maruz kalmadan kurtulduğunu ifade ederek, “Şu ana kadar çığ felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti. Kar altından yaralı olarak kurtarılan 2 kişi ise Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Bölgede halen arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.”dedi.

Ölenlerin isimleri:


''Özlem Timurcuoğlu, H. Ali İsaoğlu, Deniz Eroğlu, Gül Piyale, Dursun İnan, Burçak Sevim, Erhan Terzi ve Davut Akdeniz.''

Yaralı olarak kurtarılan dağcıların ise ''Ural Ayar, Hasan Anahar, Hasan Çiftçi, Yonca Yılmaz, Emel Şimşek, Rahmi Keleş ve Hüseyin Osmanoğlu'' olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel