Facebookculardan ziyaret!

Yaşlılara karanfil ve şeker ikram edip onlarla sohbet eden grup üyeleri Huzurevini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadılar. Grup üyeleri adına konuşma yapan grup kurucusu Murat Çavga; “Trabzonlu facebookcular grubundaki arkadaşlarımızla organize olup huzure

Facebookculardan ziyaret!

Yaşlılara karanfil ve şeker ikram edip onlarla sohbet eden grup üyeleri Huzurevini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Grup üyeleri adına konuşma yapan grup kurucusu Murat Çavga; “Trabzonlu facebookcular grubundaki arkadaşlarımızla organize olup huzurevini ziyaret ettik. Buradaki amacımız gruptaki arkadaşlarımıza özellikle genç nesle sosyal sorumluluğu kazandırmak için böyle bir organizasyon başlattık ve devam ettireceğiz. Hem de internetin sadece chat yapmak olmadığını başka sosyal faaliyetleri de  böylece kazandırmak amacındayız” dedi.

Çavga, bin 600 üyeleri bulunduğunu  bu üyelerden  Huzurevindeki bayramlaşmaya sadece 40 kişinin katıldığı kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler