EYOF parkına vatandaştan tam not

Trabzon Belediyesi, Forum AVM’nin karşısında yaptırdığı EYOF 2011 Spor ve Hatıra Parkı’nda Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulundu.Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin de yansıtıldığı parkta Bayram boyunca Trabzonluları ağırla

EYOF parkına vatandaştan tam not

Trabzon Belediyesi, Forum AVM’nin karşısında yaptırdığı EYOF 2011 Spor ve Hatıra Parkı’nda Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulundu.

Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin de yansıtıldığı parkta Bayram boyunca Trabzonluları ağırlayan Belediyenin bu uygulamasından vatandaşlar bir hayli memnun kaldı.

Havaların güzel olmasını fırsat bilerek parka akın eden Trabzonlular, böylesine güzel bir parkı Trabzon’a kazandırdıklarından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

Parka torunu ile gezmeye gelen işçi Emeklisi Recep Düzenli, parkı çok beğendiğini ifade ederek, "Burası daha önceden pisilik içerisinde idi. Şimdi çok değerli bir yer haline geldi. Vatandaş gelip burada geziyor. Yeni evlenenler fotoğraf çektiriyor. Buranın açılması, çay ikramının olması bizler için çok iyi oldu" dedi.

Trabzon'unun güzel bir gezinti alanına kavuştuğunu söyleyen Öğretmen İsmet Onat ise, " Parkı çok beğendim. Daha önce yapılışını takip ediyordum. Resmi açılışının da bildiğin kadarı ile henüz olmamasına rağmen park çok güzel olmuş. Trabzon için önemli bir kazanım. Daha önce farklı şehirlerde bu tarz parklar görmüş idik ve neden Trabzon'umuzda  yok diyorduk . Bu projeyi buraya kazandıranlara gerçekten teşekkür etmek lazım.  İnşallah bizler için hayırlı bir gezinti alanı ve sosyal yaşam alanı olur. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şehrimize Kars'tan misafir olarak gelen Emekli Memur Nail İpek Övünülecek bir park olduğunu belirterek, " Parkımız çok güzel çok temiz. Havuzlarda berrak sular var. Gerçekten övünülecek bir yer olmuş. Kim yapmışsa teşekkür ediyorum" dedi.

Parkın çocuklar için de güzel bir alan olduğunu belirten Ev Hanımı Bircan Bayram, "Gerçekten çok güzel bir ortam olmuş. Çocuklar oynuyor, trafiğin olmaması da ayrıca bizim için güzel. Ben çok beğendim" şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’a kazandırdıkları yeni yaşam alanına tüm vatandaşları davet ederek, “Trabzonlular bayram boyunca EYOF 2011 Hatıra Parkında misafirimiz oldu. Bayram boyunca parka gelen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak çay servisinde bulunduk. Vatandaşlarımızın parka yoğun ilgi göstermesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkımıza davet ediyoruz” ifadelerini kulandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel