Erzurum -29'u gördü

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 29, Ardahan'da 22, Kars'ta 21, Iğdır'da 14, Ağrı'da 10 Erzincan'da 8 derece ölçüldü. Bölgede bugün beklenen en

Erzurum -29'u gördü

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 29, Ardahan'da 22, Kars'ta 21, Iğdır'da 14, Ağrı'da 10 Erzincan'da 8 derece ölçüldü.

Bölgede bugün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise Erzurum ve Ardahan'da eksi 13, Kars'ta eksi 10, Ağrı'da eksi 9, Erzincan ve Iğdır'da 2 derece.

Yetkililer, Erzurum, Kars ve Ardahan'da bugün kısa süreli hafif kar yağışının beklendiğini belirterek, önümüzdeki günlerde kar yağışının beklenmediğini ve sıcaklıkların aynı seviyelerde seyretmesinin tahmin edildiğini kaydettiler.

Bu arada, Ardahan'da bazı araçların yakıt depoları dondu.

-269 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI-

İl Özel İdareleri Genel Sekreterliklerinden alınan bilgiye göre, bölgede 269 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Erzurum'da 115, Erzincan'da 87, Bingöl'de 51, Iğdır'da 11 ve Muş'ta 5 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu ifade eden yetkililer, yolların ulaşıma açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler