Erzincan uçağı Trabzon'a indi

Ankara- Erzincan seferini yapan Türk Hava Yolları İç Hatlar Anadolu Jet uçağı kötü hava şartlarından dolayı Erzincan'a inemeyince Trabzon havaliamanına inmek zorunda kaldı..Erzincan seferini yapmakta olan Anadolu jet uçağı  hava muhalefetinden dolayı bu ş

Erzincan uçağı Trabzon'a indi

Ankara- Erzincan seferini yapan Türk Hava Yolları İç Hatlar Anadolu Jet uçağı kötü hava şartlarından dolayı Erzincan'a inemeyince Trabzon havaliamanına inmek zorunda kaldı..

Erzincan seferini yapmakta olan Anadolu jet uçağı  hava muhalefetinden dolayı bu şehre inemeyince Trabzon Havalimanına zorunlu iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Erzinca'a gitmek üzere havalanan ve içersinde yaklaşık 180 yolcu bulunan uçak olumsuz hava şartları yüzünden Erzincan Havalimanına'na inemezken bu kez Erzurum'a yöneldi.

Burada da kötü hava şartları yüzünden inemeyen uçak daha sonra Trabzon Havalimanı'na inmek zorunda kalırken, yolcuların çoğunluğunu askerler oluşturduğu belirtildi.

Trabzon havalimanına inen uçağın yolcuları daha sonra kendilerine tahsis edilen 3 otobüsle Erzincan'a hareket ederken, Anadolu Jet'e ait uçak daha sonra Ankara'ya geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel