Ertan Yavaş: Trabzon beni beklesin

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, konuştu.Başbakan Erdoğan tarafından imzalanan ve Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecek olan Emniyet Müdürleri Kararnamesi’yle Trabzon'a atanan Tunceli İl Emniyet Müdürü Ertan Y

Ertan Yavaş: Trabzon beni beklesin

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, konuştu.

Başbakan Erdoğan tarafından imzalanan ve Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecek olan Emniyet Müdürleri Kararnamesi’yle Trabzon'a atanan Tunceli İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş kente gelmeden sıca sıcağına Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a açıklamalarda bulundu.

Müdür Yavaş, "Trabzon'da halkımıza hizmet noktasında önemli yollar katedip kentin daha yaşanılabilir seviyeye gelmesi için uğraşlarımızı heryerde olduğu gibi buradada devam ettireceğiz. Trabzon takip ettiğim kadarıyla Türkiye'de yaşanılabilir kentler arasından 4. kent. Tabiki hedef Türkiye'nin 1.'si yapmak.

Ancak şuan ben daha Tunceli'deyim. Bayramı burada geçiriyoruz, bayram teşalındayız Tunceli'den ayrılmadığımız süre içerisinde Tunceli'yi bırakmak gibi bir şansımız yok" dedi.

DÜN GECE YİNE SOKAKLARDAYDIM...
Yavaş, "Tunceli ili bildiğiniz gibi çok hareketli bir yer. Dün gece ben yine saat 02:00'ye kadar sokaklardaydım. Geldiğimiz zaman zaten geniş geniş Trabzon'da konuşacağız.

Resmi gazetede daha yayınlanmadı bildiğimiz kadarıyla, yayınlandıktan bir kaç gün sonra Trabzon'a intikalimiz olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel