Eren'den şehitler için mesaj

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren, Hakkari´nin Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Bölüğü´ne yapılan hain saldırı sonucu 15 askerimizin şehit edilmesi ve çok sayıda askerimizin de yaralanmasını nedeniyle bir açıklama

Eren'den şehitler için mesaj

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren, Hakkari´nin Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Bölüğü´ne yapılan hain saldırı sonucu 15 askerimizin şehit edilmesi ve çok sayıda askerimizin de yaralanmasını nedeniyle bir açıklama yaptı.

Yaşanan olayın milletimizi yasa boğduğunu kaydeden Eren, yaptığı yazılı açıklamada “Bölücü terör örgütünün hedef aldığı Türkiye devletinin üniter yapısını bozmaya yönelik haince girişimler hiçbir zaman amaçlarına muaffak olamayacaktır. Türkiye vatandaşlarının huzurunu kaçırmaya, birlik ve beraberliğini karıştırma çabaları sonuçsuz kalacaktır. Ulus çatısı altında tüm vatandaşlarımız tek yürek olarak hain saldırıyı lanetlemelidir. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu olarak gerek ülkemize karşı gerekse dünyanın herhangi bir bölgesinde terörü benimseyen, destekleyen ve kullanan tüm iç ve dış şer odaklarını lanetle kınıyoruz. Tüm dünyada terör ortamını oluşturan güçlere karşı uluslar arası işbirliği, dayanışma ve mücadeleden asla taviz verilmemesinin insanlığın geleceği için ortak bir zorunluluk olduğunu bir kez daha ifade ediyoruz. Trabzon iş dünyası adına şehitlerimize Allah'dan rahmet, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Yüce Türk Milletine ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel