Erdöl'den Sürmene atakları!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sürmene'deki Sürmene Devlet Hastanesi'nin Kaldırılacağı ve Yerine Yanık Merkezi Kurulacağı Şeklindeki Söylentileri değerlendirdi.AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM S

Erdöl'den Sürmene atakları!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sürmene'deki Sürmene Devlet Hastanesi'nin Kaldırılacağı ve Yerine Yanık Merkezi Kurulacağı Şeklindeki Söylentileri değerlendirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sürmene Devlet Hastanesi'nin kaldırılacağı ve yerine yanık merkezi kurulacağı şeklindeki söylentilerin asılsız olduğunu söyledi.

BİZ HASTANEYİ DAHA DONANIMLI YAPACAĞIZ

Milletvekili Erdöl, ''Biz hastanemizi büyütmek istiyoruz. Bu şekilde söylentilerin çıkması manidardır. Hastane ek binası hizmete girmiştir. Tam aksine hastaneyi daha donanımlı hale getirmek için kadın doğum, dahiliye ve anestezi uzmanı iller arası atamaya konulmuştur.'' dedi.

Yeniçam Tersanesindeki dolgu alan tamamlanarak 3 bölgeye ayrıldığını ifade eden Erdöl, tersanede yer alan şirketlerin yarın imza teslim töreni ile yerlerine kavuşacağını söyledi.

ADLİYE BİNASI YAPILACAK

İlçeye yeni bir adliye binası yapılması adına ön detay projesi hazırlandığını ifade eden Erdöl, bu konuda da çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

DENİZCİLİKTE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

Aynı zamanda Zarha'da bulunan kapalı spor salonunun yeriyle verilerek, cezaevi mevkiinde çok daha modern bir kapalı spor salonu yapma düşünceleri olduğunu vurgulayan Milletvekili Erdöl, "İlçede denizcilik adına önemli yatırımlar yapıldı. Bu nedenle ilçemizde bulunan tersanelerde vasıflı işçi yetiştirilmesi için kurslar başlatılmış ve istihdam artırıcı projeler hayata geçmiştir.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel