Erdem ŞEN Arsin’de İddialı

28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli Seçimlerde Arsin Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Erdem Şen yeni  dönemde  önemli  projeleri olduğunu söyledi. Şen “Arsin'e Üniversite müjdesini verdik.  KTÜ'ye  bağlı  Arsin Meslek Yüksek Okulu 2000-3000 civarında

Erdem ŞEN Arsin’de İddialı

28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli Seçimlerde Arsin Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Erdem Şen yeni  dönemde  önemli  projeleri olduğunu söyledi.

Şen “Arsin'e Üniversite müjdesini verdik.  KTÜ'ye  bağlı  Arsin Meslek Yüksek Okulu 2000-3000 civarında gencimize yüksek öğretim imkanı sağlayacak.  Sadece bu bile Arsin için bir milat sayılabilir. Ayrıca  Arsin Anadolu Lisesi için 16 derslik yapılmasını bu yıl programlarında olduğunu da ilave eden Dr. Erdem Şen;   Arsin bir eğitim merkezi  olacak, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın “ dedi.

2011 olimpiyatları için de;  spor komplekslerinin yapılacağını kaydeden Şen;“ Kapalı Spor Salonuna 400 kişilik ilave tribün yapılacağını, Olimpiyatlarla Arsin'in Dünya'ya açılan bir merkez olması için hazırlıkların son aşamaya geldiğini” söyledi.

Arsin'in 30-40 yıllık hayali olan Su Projesi için de kolları sıvadıklarını söyleyen Dr. Erdem Şen, sahil dolgu alanlarının peyzajı  ile Arsin Sahilini Karadeniz'de bir numara yapmaya kararlı olduklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel