Erdem Şen Adaylığını açıkladı

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, çıraklık ve kalfalık döneminin ardından şimdi ustalık dönemi için yeniden AK Parti

Erdem Şen Adaylığını açıkladı

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, çıraklık ve kalfalık döneminin ardından şimdi ustalık dönemi için yeniden AK Parti Arsin İlçe teşkilatına aday adaylık başvurusunu yaptı. Dr. Erdem Şen, “Önümüzde yapılması gereken çok önemli projelerimiz var, başladığımız işler var.  Bu işleri bitirmek ve ilçemize yeni yatırımlar kazandırmak için yeniden göreve talip  olduk. Hakkımızda hayırlı ne ise o olur inşallah” dedi.

AK Parti’de adaylık başvurusunun son gününde hareketli saatler yaşandı. Trabzon genelinde il ve ilçelerde adaylık başvuruları yapılırken Arsin İlçesinde de beklenen başvuru geldi. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, bugün AK Parti İlçe Teşkilatına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Şen ile birlikte büyük bir birliktelik ve dayanışma örneği sergileyen, Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Zengin ile Fındıklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Kefelioğlu’da Arsin Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

img_0295.20131101180736.jpg

BÜYÜK DESTEK

Kalabalık partili ve halk desteğinin yanında Ak Parti Arsin eski ilçe başkanı Mustafa Bekar’ında desteğini alarak aday adaylığı başvurusunda bulunan Erdem Şen’in müracaatını alan Arsin AK Parti İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Şen’e başkanlık yarışında başarılar diledi.

Aday adaylığı başvurusunun ardından konuşan Arsin Belediye Başkanı ve AK Parti Arsin Belediye Başkan aday adayı Dr. Erdem  Şen, “Bugüne kadar Arsin halkının destekleri ile ilçemize önemli hizmetler kazandırdık. Ve birçok yeni yatırımın temelini attık.  Yeni dönemde İlçemizin nüfusu 3 kat hizmet alanı ise 4 kat artmıştır. Tüm bu hizmet alanlarına hakim, hizmet edilecek vatandaşlarımızla da  iki dönem içinde hasbihal etmiş, mutlu ve acı gülerinde birlikte olmuş biriyim. Sorunların çözümü ile ilgili önemli projelerimiz var.

Bugüne kadar büyük mesafeler katettik. Önümüzde yapılması gereken, işleri bitirmek ve ilçemize yeni ufuklar açmak için yeniden aday olduk. 5 yıla daha ihtiyacımız var. Halkımızın ve teşkilatımızın büyük bir çoğunluğunun tercihine mazhar olduğumuzu düşünüyorum.  Her şey Arsin için. Bu kutlu yarışa katılan herkese teşekkür ediyorum ve kazananın her zaman Arsin ve Arsin halkı olmasını ümit ediyorum” dedi. 

2 dönemdir Arsin’de Belediye Başkanlığı yapan Dr. Şen, bu noktada halkın da büyük sevgisini kazandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel