Erasmus programında Giresun'u tanıttılar

Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen Erasmus+ Programının 30. yılı etkinlikleri yapıldı

Erasmus programında Giresun'u tanıttılar
Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen Erasmus+ Programının 30. yılı etkinlikleri yapıldı.
Plan ve Proje Müdürlüğü Gençlik Birimi proje uzmanları tarafından etkinlik kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerine, sosyal entegrasyon ve dahil etme konulu eğitim verildi. Giresun Belediyesinin yapmış olduğu yurtdışı projeleri olan Avrupa Gönüllü Hizmeti, Gençlik Değişimi, Gençlik Köprüsü ve Eurodesk hakkında da öğrenciler bilgilendirildi.
Eğitimde Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında 3 aylığına Giresun’a gelen ve belediyemizde gönüllülük yapan Tiago Mendonça, Portekiz kültürünü öğrencilerle paylaştı. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri ise Giresun kültürünü, yemeğini, dansını, müziğini, turizmini ve tarihi yerlerini Portekizli öğrenciye tanıttılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel