Engelli vatandaşa polis engel oldu!

Ordu’da engelli bir vatandaş, intihar girişiminde bulundu.Olay, Merkez Altınordu ilçesi Selimeye Mahallesi Lise Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bacağından engelli ve epilepsi hastası olan Levent Hamleci(24), maddi sıkıntıları olduğu ge

Engelli vatandaşa polis engel oldu!

Ordu’da engelli bir vatandaş, intihar girişiminde bulundu.

Olay, Merkez Altınordu ilçesi Selimeye Mahallesi Lise Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bacağından engelli ve epilepsi hastası olan Levent Hamleci(24), maddi sıkıntıları olduğu gerekçesiyle Lise Caddesi’nde beş katlı binanın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Çevredeki vatandaşlar polis, 112 sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemlerini aldı. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından polisler Hamleci’yi bulunduğu yerden inmesi için ikna etmeye çalıştı.
Polise direnen Hamleci, yaklaşık 40 dakika sonra bulunduğu yerden inerken, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel