Emekli savcı ölü bulundu

Işık'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.YALNIZ YAŞIYORDUTürkiye'nin çeşitli illerinde savcılık yaptıktan sonra emekli olup memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi İnkur Beldesi'ne yerleşen Ahmet Işık, burada Ordu Baro

Emekli savcı ölü bulundu

Işık'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YALNIZ YAŞIYORDU

Türkiye'nin çeşitli illerinde savcılık yaptıktan sonra emekli olup memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi İnkur Beldesi'ne yerleşen Ahmet Işık, burada Ordu Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Ünye İlçesi İnkur Beldesi Akpınar Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Işık'ın uzun süre evinden çıkmaması üzerine komşuları durumu jandarmaya bildirdi.

KAPIYI ÇİLİNGİR AÇTI

Çilingir yardımıyla eve giren jandarmalar, Ahmet Işık'ın cesedi ile karşılaştı. 10 gün önce öldüğü belirtilen Işık'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel