Düzköy başkanına sahip çıktı

Yenidüzköyspor Başkanı Nuri Zafer'in geçtiğimiz hafta Moloz mevkiinde yanlışlıkla darp edilmesine Yenidüzköyspor futbolcuları açtıkları pankartla tepki gösterdi. Tütünspor maçına sahaya “Başkanımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz” pankartı ile çıkan

Düzköy başkanına sahip çıktı

Yenidüzköyspor Başkanı Nuri Zafer'in geçtiğimiz hafta Moloz mevkiinde yanlışlıkla darp edilmesine Yenidüzköyspor futbolcuları açtıkları pankartla tepki gösterdi.

Tütünspor maçına sahaya “Başkanımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz” pankartı ile çıkan Yenidüzköysporlu futbolcular, başkanlarına sahip çıktı. Trabzon'un Moloz mevkiinde yaklaşık bir hafta önce Yenidüzköyspor Başkanı Nuri Zafer ve beraberindeki arkadaşı bir başkasına benzerlikleri nedeniyle petrol istasyonu sahibi ve çalışanları tarafından yanlışlıkla darp edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler